Post by noicarlessginco on Feb 15, 2022 12:05:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bake it ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bake it IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje klejnoty generatora ▞▞▞
▞▞▞ Bake it 2022 version ▞▞▞
Przepraszamy za 3 gwiazdki, ale reklam jest za dużo. Ocenię to na 5 gwiazdek, gdy jest ich mniej. Gra jest fajna
Bardzo wolno i za dużo reklam
Crazy Chef: Food Truck Game Аркади cfg
Dobra gra, ale problem polega na tym, że klient każe dać spnirkel na torcie, więc kot spnrikel nie wyjdzie z boku, ale gra była fantastyczna, więc upewnij się, że nie ma problemu z ich ... ❤️
Gry na telefon
Ta gra jest niesamowita, klienci są tak uroczy, ale gra jest szalona. Kiedy gram w tę grę, mój telefon też się bardzo przegrzewa, co nie zdarza się w innych grach.
Ta gra jest bardzo fajna i zapewnia mi świetną rozrywkę, więc nie muszę robić nic więcej, chociaż robienie śluzu jest moją ulubioną rzeczą, ta gra sprawiła, że nie robię śluzu przez prawie 6 miesięcy i jest to tak zabawne, że zdecydowanie muszę to pobrać
Jest mnóstwo reklam i masz dostęp do Internetu, ale poza tym kreatywność jest fajna
Bake it கேஷுவல் yoxd
Nie marnuj na to czasu. Chcesz upiec bez wyrzucenia? Nie ma tego na twojej liście. Chcesz przejść 5s bez reklamy? Nie! Chcesz mieć możliwość cofania błędów? Nie! Muszę obejrzeć reklamę tego! Chcesz gry, która nigdy się nie zawiesi? Nie. To nie to! Chcesz mieć wiele możliwości wyboru wypieków? Nie! Obejrzyj reklamę, aby uzyskać lepszy wybór! Nie wspominając o wszystkich opóźnieniach, które zdarzają się podczas pieczenia! Naprawdę denerwujące!
Koncepcja jest interesująca, ale niezwykle trudna do opanowania.
Mam odseparować, ale super wrażenia
Bo jest fajna
Gra bardzo fajna szybko się wszystko odblokowuje poleca tę grę
Brak słów. Głodny jestem kiedy w to gram xxxxdd
5, ponieważ uwielbiam pieczenie, a ta gra naprawdę pomaga mi w pieczeniu, gdy jestem starsza, więc ta gra jest naprawdę dobra, ale chodzi o to, że jest mnóstwo reklam, które są denerwujące, ponieważ pojawiają się po jej utworzeniu
Dałbym mu pięć gwiazdek, ale, jak mówiono, jest tak wiele reklam i opóźnień.
Zbyt wiele reklam po prawie każdym poziomie jest reklama, a jeśli wyjdziesz poza linie, wygląda to idealnie, może gdyby naprawili problemy, dałbym wyższą ocenę
Fajna gra, ale jest ZBYT WIELE REKLAM
Gra okej,ale jest kilka minusów.Grać można okropnie się zacina!Nie można nic z tym zrobić ;-;!A,poza tym myślę,że to taka gra na niewiem tydzień😅.Mam napisać, że nie powinna być na Internet -jesteś taka gra na zabicie czasu,a tak jak napisałam wcześniej-szybko może się znudzić
Bake it Fritidsspill xsrq
Ta gra jest super można piec i robić a ja lubię piec ciasta ciastapyha🤩🤩🤩😋😋😋😋😋😋😋😋😘😘😘🍰🍰🥧🥧
Spoko ale dużo reklam
Nie jest źle… i tak dobrze, że problem polega na tym, że reklamy pojawiają się w środku gry… czy możesz to naprawić…
To dobra gra, ale pełna dodatków!
Gra do zrobienia, grafika dosyć bo naprawdę fajna animacja. Jednak nie brakuje pomysłu, ale powinieneś być więcej, jeśli chcesz, aby więcej, więcej niż chcesz mieć więcej, którego się nie spodziewałam. Ale biuro zrobiłam całe. Kształtów coraz mniej A rozgrywka nadal trwa. Gra jest taka, że na początku super, ale potem można ją odpoczywać. Bo jest poprostu nudna. Jestem fanką gier typu: Piecz to, Bubble Tea, jakieś życie domu, albo Harvest'io Farmer, takie gry na koszt.
W grze jest baaardzo wiele reklam. Dobry pomysł, ale nie mogłem grać dalej z powodu reklam
Fajna gra, ale Wayyy 2 wielu dodaje, że są po każdym drobiazgu, który robisz. Podoba mi się, ale nudzę się, bo nagrody nie są nowe
Gra jest dobra, ale tak powolna gra ok
To dobra gra, uwielbiam ją, mimo że właśnie ją pobrałem, to najlepsza gra. Ale byłoby lepiej, gdyby nie było żadnych reklam, jest to bardzo denerwujące i irytuje mnie.
ZA DUŻO REKLAM!!!!! i to było bardzo denerwujące. I rzeczy, że ADS było za dużo… dzieje się to po podłączeniu do internetu
To cudowne, a kiedy skończysz pieczenie, mówi, że jesteś najlepszym piekarzem, uwielbiam to. Więc na co czekasz, pobierz i zacznij piec ✨✨
Cześć, to dobrze, ale czasami, gdy robimy to idealnie, ten sam projekt jest nie tak, więc sugeruję, aby każdy, kto lubi gry w pieczenie, pobrać go.
Oceniam to w ten sposób, ponieważ jest wiele reklam, ta gra jest najbardziej oglądaną grą, jaką kiedykolwiek miałem, odkąd dostałem telefon. Jeśli twórcy to zobaczą, zaktualizuj, gdzie nie ma więcej reklam, które ludzie chcieliby, aby było to błoto, to jest teraz. Ale to świetna sugestia dla tej gry i już ją usunąłem, ale mam nadzieję, że twórcy to zobaczą i zrobią aktualizację, w której nie ma reklam!!
Daje 3 gwiazki ponieważ: co Chwilę gra mi się wyłączy, zacina mi się i jak obejrzę reklamę żeby coś odblokować to gra mi tego nie na zapisję. Mam nadzieję, że da się osiągnąć. Z góry dziękuję
Było mnóstwo reklam.. Jeśli nie chcesz oglądać reklam przez cały dzień, polecam nie pobierać. KROPKA
To było dla mnie takie opóźnione. Kiedy kliknąłem „Piecz”, gra się zawiesiła.
To oszustwo… tak naprawdę nie jest to gra offline i musisz oglądać reklamy, aby grać. To zabawne, ale nie tak naprawdę warte spędzania czasu na reklamach. Napraw to proszę
fajna gra po polsku dla małych dzieci idealna
Świetna Gra
Dala bym 5 gwaiazdek ale sa tego 2 minusy nie da sie w to grac bez net a chociasz w wielu grach tak jest drugi minus jest taki że jest zniknie strasznie duzo ale to bardzo duzo lekram a oprucz tego do ta gierka jest spoko
Naprawdę smutne jest tworzenie takiej aplikacji, w której reklamy to coś więcej niż sama rozgrywka. Co więcej, z aplikacji nie można korzystać, jeśli połączenie internetowe nie jest aktywne. Odinstalowany po 2 minutach grania i nigdy nie użyje żadnej aplikacji tego twórcy. Twoje aplikacje powinny zostać usunięte ze sklepu.
W tej grze jest wiele reklam, ale to naprawdę dobra gra!